www.reparatot.ro

vezi site


ReparăTot.ro este site-ul oficial al celei mai populare echipe de reparații casnice din București. Serviciul este oferit bucureștenilor de o echipă de tehnicieni (instalatori, electricieni, zugravi, lăcătuși și tâmplari) care se deplasează rapid prin traficul din București cu ajutorul scuterelor. Acest concept de business a fost creat pentru a veni în ajutorul persoanelor care nu știu, nu au timpul necesar, sau care preferă să cheme un profesionist pentru a se ocupa de reparațiile casnice.

 

Servicii Oferite


  • Google AdWords
  • Web Design
  • integrare WordPress
  • Strategie Web

 

Rezultatele Noastre

clienții despre noi


După doar 2 luni de la începerea colaborării, campania Google AdWords a fost complet reconfigurată și optimizată, iar din luna a 3-a costurile cu campaniile AdWords scăzuseră deja cu 30%, în condițiile în care comenzile zilnice au crescut simțitor.

 

Ce Spune Clientul


De când se ocupă Web Ventures SRL de campaniile noastre AdWords, ne-am redus costurile cu promovarea cu 30%, am cu 20% mai mult timp liber și zâmbesc cu 50% mai mult. Un serviciu excelent, livrat de oameni care se pricep cu adevărat să dezvolte campanii Google AdWords.

 

Andrei Comsa – Managing Director
www.reparatot.ro

Comments are closed.