www.degivrare.ro

vezi site


Acest microsite face parte din portofoliul de site-uri ce aparțin Bartec RO SRL, una dintre cele mai mari companii din România care activează în domeniul încălzirilor electrice. Din decembrie 2010 și până în prezent ne ocupăm în mod constant de design, managementul campaniilor Google AdWords și campanii de split-testing.

 

Servicii Oferite


  • Google AdWords
  • Web Design
  • integrare WordPress
  • Strategie Web

 

Rezultatele Noastre

clienții despre noi


În doar 3 luni, după un (re)design complet al site-ului, o structură a campaniei AdWords radical schimbată care a fost însoțită și de o actualizare majoră a informației prezentată pe site, putem spune că rezultatele au fost cel puțin spectaculoase: am avut cu 390% mai multe solicitări de ofertă venite pe site, am redus bugetul de publicitate cu aproximativ 39%, iar numărul vizitatorilor a fost cu 21% mai mare.

 

Ce Spune Clientul


O echipă de profesioniști, care deși tineri și fără experiență în domeniul activității firmei noastre, au ințeles rapid produsele și cerințle noastre, și au realizat o formă extrem de atractivă atât pentru imaginea site-ului cât și prin soluțiile pe care ni le-au oferit.
Domeniul internetului este in permanență îmbunătățit și în continuă mișcare, de aceea avem nevoie de oameni tineri, ce se adaptează rapid cerințelor pieței și clienților tot mai exigenți.
Firma Web Ventures SRL, are tot ce îi trebuie pentru a asigura unui client, o armă puternică în imaginea internetului!

 

Ana-Maria Iosefide, Business Development Manager
www.degivrare.ro

www.degivrare.ro

Comments are closed.