www.stemsure.ro

vezi site


Stem SURE este prima companie de celule stem din România inclusă în topul celor mai performante firme private din municipiul Bucureşti. Stem SURE este unul dintre leaderii pieţei din România pe acest segment, reprezentând în Romania banca daneză StemCare, cea mai importantă Bancă de Celule Stem din Scandinavia și una dintre cele mai respectate instituții de profil din Europa.

 

Servicii Oferite


  • Google AdWords
  • Web Design
  • Mentenanță Site
  • integrare WordPress
  • Strategie Web
  • Google Analytics

 

Rezultatele Noastre

clienții despre noi


În urma update-ului, timpul pe care vizitatorii îl petrec pe site s-a îmbunătățit cu peste 40%, bounce rate-ul s-a micșorat cu 15%, iar update-urile de securitate & features se fac dintr-un singur click folosind update-ul WordPress.

 

Ce Spune Clientul


Atunci când găsești o companie formată din oameni, știi că vei lucra cu oameni, nu cu o companie! Din punctul meu de vedere, aceasta este cea mai bună descriere pentru ceea ce înseamnă să colaborezi cu cei ce alcătuiesc Web Ventures.

Este o bucurie să vezi ca persoanele care au în mână destinele “web” ale site ului companiei tale sunt solidari, preocupați și motivați de reușita ta. Este o relaxare să înțelegi că știi mai puțin decât ei și că poți învăța mai multe decât îți imaginezi. De aceea îi recomand călduros oricărei companii inteligente și dornice de dezvoltare!

 

Bogdan Ivănescu MBA, Președinte Stem SURE
www.stemsure.ro


 

Comments are closed.