Web Ventures a înțeles perfect nevoile industriei noastre și ne-a construit un plan eficient și bine targetat de promovare online. De la suport la implementare și raportare, întreaga colaborare cu ei este impecabilă. Partenerii de la Web Ventures ne-au ajutat în perfecționarea strategiei online și reducerea costurilor pe conversie.

Alexandra Mateuță - Marketing Manager

Happy Tour


Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu echipa Web Ventures, de timpul de reacție pe care l-a avut în rezolvarea problemelor noastre, cât și de sfaturile primite pentru soluționarea acestora. Întotdeauna au răspuns prompt la întrebările și situațiile problemă care s-au ivit. Sunt oameni implicați și hotărâți în a găsi cele mai bune soluții de promovare și de identificare a problemelor cu care ne confruntăm. Serviciile oferite sunt de cea mai bună calitate, ceea ce ne face sa avem încredere în această echipa. Web Ventures se bucură de o bună reputație, lucru pe care îl susținem și noi, de aceea îi recomandăm ca fiind parteneri de încredere !

Gabriel Radovici - Director Tehnic

SC. GASIDA PROD SRL


Colaborarea cu WebVentures a fost o plăcere încă de la primele discuții purtate și nu doar din punct de vedere profesional, cât și personal. Interesul acordat nevoilor noastre este mult peste așteptările pe care le aveam de la o firmă de consultanță, ceea ce ne-a bucurat, deoarece astfel de persoane se întalnesc destul de greu. Pe lângă faptul că ne-au ajutat să găsim cele mai bune metode de a ne promova în mediul online, ne-au oferit idei de organizare a site-ului, ceea ce a contat foarte mult în alegerea de a continua colaborarea cu ei. Business-ul nostru este în continuă creștere pe parcursul acestei colaborări, iar asta se datorează interesului acordat și a relației pe care am creat-o cu PRIETENII de la WebVentures. Ținând cont de toate acestea, recomandăm cu multă căldură compania WebVentures ca fiind un colaborator de încredere, profesionist și mai ales flexibil.

Aurel Păduraru - General Manager

Ellas Division DDD


Până să descopăr WebVentures am lucrat cu alte două firme pentru administrarea campaniilor AdWords. Dezamăgit de numeroasele probleme legate de atitudine și profesionalism, am avut șansa să văd o reclamă a serviciilor lor. De la prima întalnire mi-am dat seama imediat că ei aveau ceea ce am căutat întotdeauna la colaboratorii mei: pasiune, profesionalism și eficiență. M-au convins imediat să lucrez cu ei și la fel de rapid au venit rezultatele: prima poziție in AdWords în mai putin de 3 zile cu un buget rezonabil. Costurile au scăzut în timp ce vanzarile creșteau. Lucrez cu ei de peste 3 ani și sunt convins că succesul firmei mele li se datorează într-o foarte mare măsură. Multe firme ar putea sa-și înlocuiască întreg departamentul de vânzări cu serviciile lor și să se dezvolte spectaculos și profitabil. Îi recomand fără rezerve, pot fi cea mai bună investiție pe care ați făcut-o vreodată.

Sorin Brînzei - asociat

Vertical Technology


Pentru mine întâlnirea cu echipa WebVentures a fost o revelatie. Mi-a redat optimismul ca in tara mai avem si oameni tineri cu adevărat profesioniști. Sunt deschisi, pasionati, rapizi, au idei si înțeleg foarte repede ce așteptari avem de la ei. Îți trebuie o minte sclipitoare ca sa înțelegi rapid domeniile atât de diferite pe care WebVentures le promovează cu succes in mediul online. Bravooo! Felicitări! Aveți toată stima mea!

Diana Staicu - Country Manager

Bo Concept


Pe tot parcursul colaborarii noastre cu Web Ventures am fost foarte incantat de flexibilitatea de care au dat dovada la cererile noastre, adaptand la maximum profesionalismul cu originalitatea, creativitatea solutiilor necesare, pentru a veni in sprijinul nostru. Promptitudinea in implementarea strategiilor convenite ne-a scutit de alte dureri de cap si asa existente, datorate inchistarii mediului de afaceri actual.

Dan Mateescu - Director General

Methos CopyCenter


Ne bucura foarte mult faptul ca Ariel Holiday a fost o premiera pentru echipa Web Ventures , fiind prima firma din portofoliu ce activeaza intr-un domeniu atat de dificil si dinamic precum turismul! Pentru ei a fost o mare provocare, careia i-au facut fata cu brio, iar pentru noi a fost o mare satisfactie sa constatam ca, dupa o perioada fara vizibilitate in mediul online, am cunoscut o revigorare ce s-a resimtit nu numai prin prezenta pe web alaturi de nume grele in domeniu, in conditii de maxima eficienta, dar si printr-o crestere a veniturilor si a numarului de clienti. Disponibilitatea, inteligenta, creativitatea, comunicarea facila si implicarea permanenta in proiect ne incurajeaza nu numai sa continuam colaborarea, si avem inca multe lucruri de facut impreuna, dar si sa-i recomandam cu caldura tuturor cunoscutilor si prietenilor.

Gabriela Tudor - Managing Director

Ariel Holiday


Dupa fiecare intalnire pe care o am cu cei de la WebVentures, plec cu zambetul pe buze si cu un mini-proiect care sa aduca noutati camppaniilor si sa creasca rata de conversie a magazinului nostru online. Sunt foarte dedicati si conectati la ceea ce se intampla in mediul online, si vin mereu cu idei care sa imbunatateasca strategia de promovare.

Ruxandra Ioana - Director Dezvoltare

Delta Plus Trading


Profesionalism, promptitudine și eficiență. Sunt trei calități esențiale într-o lume a concurenței, în care informația trebuie să ajungă în cel mai scurt timp la clientul targetat, fără să cheltuiești bugete uriașe. După ce i-am cunoscut și am lucrat cu ei, am văzut că membrii echipei Web Ventures se încadrează exact în descrierea de mai sus, iar faptul că am încredere în această echipă mă face să îi recomand mai departe cu încredere.

Alin Preda - Commercial Director

www.privilegiobrasov.ro


De când se ocupă echipa PPCManagement.ro de campaniile noastre AdWords, ne-am redus costurile cu promovarea cu 30%, am cu 20% mai mult timp liber și zâmbesc cu 50% mai mult. Un serviciu excelent, livrat de oameni care se pricep cu adevărat să dezvolte campanii Google AdWords.

Andrei Comșa - Managing Director

www.reparatot.ro


Pentru noi, colaborarea cu Web Ventures a însemnat o creștere a vânzărilor noastre cu 50% după numai 2 luni. Deci, ce poate fi mai concludent?
Podusele noastre sunt, prin natura lor, produse de lux, de nișă, cu o clientelă restrânsă, astfel că noi nici nu ne-am imaginat că astfel de creșteri sunt posibile.
Profesionalismul, perseverența în urmărirea și controlul rezultatelor, ideile geniale pe timpul campaniilor ne-au făcut clienți fideli ai Web Ventures.
Cu Web Ventures marketing-ul pe internet își atinge cu adevărat ținta!

Adriana Flaugnatti - Managing Director

www.franklinproducts.ro


Atunci când găsești o companie formată din oameni, știi că vei lucra cu oameni, nu cu o companie! Din punctul meu de vedere, aceasta este cea mai bună descriere pentru ceea ce înseamnă să colaborezi cu cei ce alcătuiesc Web Ventures.
Este o bucurie să vezi ca persoanele care au în mână destinele "web" ale site ului companiei tale sunt solidari, preocupați și motivați de reușita ta. Este o relaxare să înțelegi că știi mai puțin decât ei și că poți învăța mai multe decât îți imaginezi. De aceea îi recomand călduros oricărei companii inteligente și dornice de dezvoltare!

Bogdan Ivanescu MBA - President StemSURE

www.stemsure.ro


O echipă de profesioniști care, deși tineri și fără experiență în domeniul de activitate al firmei noastre, au înțeles rapid produsele și cerințele noastre și au realizat o formă extrem de atractivă pentru imaginea site-ului prin soluțiile pe care ni le-au oferit.
Domeniul internetului este în permanență îmbunătățit și în continuă mișcare, de aceea avem nevoie de oameni tineri, care să se adapteze rapid cerințelor pieței și clienților tot mai exigenți.
Firma Web Ventures, are tot ce îi trebuie pentru a asigura unui client, o armă puternică în imaginea internetului!

Ana Maria Iosefide - Business Development Manager

www.incalzirielectrice.ro